.

Boka hotell i Budapest, hotell i centrala BudapestTelefon: 00-36-1-2279614

Boka hotell i Budapest, hotell i centrala Budapest
Boka hotell i Budapest. Budapest och dess område är det mest besökta bland turister i Ungern, därför hundratals hoteller som är öppet i hela året. Du får inte missa dessa möjligheter, för i Budapest har massa intresanta programm: museer, monumenter mm, väntar gästerna. Här fins det mesta köppcenter i hela Europa, där kan du få utlopp för dina köpbegär, samtidigt kan du ser omkring staden, göra ett grastronomisk sväng, dricka kaffe i lungt och ro, några av Budapest mysiga kaffeteri. Dom som vill motionera, får göra det några av Budapest sport anläggning, eller bada ett utav termalbad, hälsåbad ställe. Komm och visstas några romantiska veckorslut i Budapest.
 • Budapest

 • Danubius hotell Budapest - 4 fyrstjärniga hotell Budapest

  Hotel Budapest*** Körszálló - Akciós Körszálló Budapest ****

  Packages: 2

  Det fyrastjärniga Hotell Budapest**** med dess unik cylindriskformade arkitektonisk stil har det mest underbara panoramat i Budapest. Danubiushotellet är idealisk för konferenser, företagsmöten eller andra speciella evenemang. Alla rum med luftkonditionering. 4 fyrstjärniga Danubius hotell Budapest

  Hotel Budapest*** Körszálló - Akciós Körszálló Budapest Priser, Online bokning

 • Mediterran hotell Budapest - 4-stjärniga hotell i Budapest

  Hotel Mediterran**** Budapest - Akciós Mediterran Hotel Budapesten ****

   Hotell Mediterran är ett modernt 4-stjärnigt hotell i Budapest, i hjärtat av Buda vid foten av Gellertberget nära innerstaden. Budapest Kongresscentret ligger mittemot hotellet. Det luftkonditionerade hotellet erbjuder mediterran atmosfär, mysigt möblerade rum, en restaurang som erbjuder oförglömliga gastronomiska läckerheter och en sommarterrass. I garaget kan gästerna parkera sin bil i säkerhet.

  Hotel Mediterran**** Budapest - Akciós Mediterran Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Hotell Carat Budapest - Lyxigt hotell i innerstaden

  Hotel Carat**** Budapest - Akciós Carat Hotel Budapest Centrum ****

  Det helt nya fyrastjärniga Hotell Carat **** ligger i det historiska centrumet av Budapest nära de nya gågatorna. Hotellet erbjuder 51 luftkonditionerade rum med snabb Internetanslutning. Hotell Carat är perfekt både för turister och affärsmän. Bilarna kan parkeras i det stängda parkeringshuset nära hotellet. Hotellet öppnades augusti 2007.

  Hotel Carat**** Budapest - Akciós Carat Hotel Budapest Centrum Priser, Online bokning

 • Hotell Corvin Budapest - Ungern aparthotel Budapest - 3-stjärniga hotell

  Hotel Corvin**** Budapest - Akciós Corvin Hotel Budapest ***

  Det trestjärniga Corvin Hotellet har luftkonditionerade rum och lägenheter med kök. Hotellet ligger bara några minuter från innerstaden av Budapest, men är ändå lättåtkomligt både från Ferihegy flygplatsen och från M1/M7 motorvägarna. Hotellet har egen, stängd parkeringsplats och gratis Internetanslutning i hallen.  

  Hotel Corvin**** Budapest - Akciós Corvin Hotel Budapest Priser, Online bokning

 • Billiga hotell i Budapest, Ett hotell nära Örs Vezer tere Budapest, i Ungern - Gerand Hotell Eben *** - Zuglo

  Hotel Ében Budapest - Akciós zuglói Ében Hotel ***

  Gerand Hotel Eben ligger på Pest, nära Vasarközpont. Hotellet tillhör 99 icke-rökare rum med luftkonditionering och vi erbjuder gratis WIfI också i helt hotellet. Restaurangen erbjuder internationell och ungersk mat för våra gästerna, anordningnarna kan också oraganiseras här. Vi säkrar olika konferensrum, teknisk utrustning och artig personal.

  Hotel Ében Budapest - Akciós zuglói Ében Hotel Priser, Online bokning

 • Gold hotell Wine & Dine Budapest - 4-stjärniga hotell i Budapest

  Gold Hotel**** Budapest - Akciós Hotel Gold Budapest ****

  Romantisk, början av 1900-talet ute – en vänlig, familjär atmosfär inne i hjärtat av Budapest. Det fyrastjärniga Gold Hotell Wine & Dine Budapest med ett unikt läge vid foten av Gellertberget erbjuder fyrstjärniga services på reducerade priser: förnyade rum med möbler av körsbärsträ och luftkonditionering. Kamerakontrollerad parkeringsplats!

  Gold Hotel**** Budapest - Akciós Hotel Gold Budapest Priser, Online bokning

 • Billiga hotell i Budapest, Griff Hotell Budapest - hotell Griff Budapest

  Hotel Griff*** Budapest - Akciós Hotel Griff Budapesten ***

  Hotell Griff Budapest, ett trestjärnigt hotell med 108 rum som ligger i en trevlig omgivning på Budasidan av huvudstaden nära de turistiska attraktionerna. Idealiskt både för grupper och individuella turister. Grönt hotell 2003

  Hotel Griff*** Budapest - Akciós Hotel Griff Budapesten Priser, Online bokning

 • Apartment hotell Happy Budapest -Boka hotell i Budapest billigt här!

  Hotel Happy Apartments*** Budapest - Akciós Happy Apartman Zuglóban Appartement 

  från €44! Akcio! Grattis övernattning: 7 = 6!

  Det trestjärniga Hotel HAPPY Apartment *** ligger ca 4 km från innerstaden av Budapest och erbjuder 20 lägenheter på olika storlek från 35 m² till 80 m². Lägenheterna med större grundvåning har två separata sovrum. Varje lägenhet har praktiska, toppnivå möbler, luftkonditionering. Lägenhetshotellet har ett underjordiskt garage där gästerna får parkera sin bil i säkerhet. 

  Hotel Happy Apartments*** Budapest - Akciós Happy Apartman Zuglóban Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Spa termal resort hotell Helia Budapest - Helia

  Hotel Helia**** Budapest - Akciós Thermal Hotel Budapesten ****

  Packages: 2

  Danubius Termal Hotell Helia. Fyrstjärnigt termal- och konferenshotell på stranden av Donaun i Budapest. Hotellet erbjuder ett stort urval diagnostiska och terapeutiska services och perfekta möjligheter till nöje. Bankett- och konferensservices både för mindre och större möten, Budapest Termalhotell 4-stjärniga hotell Online hotell bokning.

  Hotel Helia**** Budapest - Akciós Thermal Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende logi i Budapest, Hid hotell Budapest - 3-stjärniga hotell i Budapest

  Hotel Híd Budapest - Akciós Híd Hotel Zugló, Budapest ***

  Det trestjärniga Hotell Hid är ett stadshotell i den 14:e distrikten av Budapest, bara 5 minuter från Puskás Ferenc Stadion och Budapest Arena. Hotellet renoverades helt och hållet 2004 och har 32 rum nu. Hotell Hid är en utmärkt utgångspunkt till sightseeingar för många av de viktigaste sevärdheterna som t ex Stadsparken, Széchenyibadet, Konstmuseet, Djurparken, Vajdahunyad slottet och Hjältarnas torg ligger bara inom 10 minuters gångavstånd.

  Hotel Híd Budapest - Akciós Híd Hotel Zugló, Budapest Priser, Online bokning

 • Ibis Heroes Square*** Billiga Ibis Hotel i centrala Budapest

  Ibis Heroes Square*** Budapest - Akciós Ibis hotel a Hősök terén ***

  från €41.94!

  Det nyrenoverade trestjärniga Hotel ibis Budapest Heroes Square ligger i det gröna hjärtat av Budapest i Stadsparken näst intill Hjältarnas torg, restaurangen Gundel, Djurparken, Nöjesparken och det berömda Szechenyi badet. Man kan promenera till innerstaden på 10 minuter längs den historiska Andrassygatan. Hotellet väntar gästerna med 139 luftkonditionerade rum och garage.

  Ibis Heroes Square*** Budapest - Akciós Ibis hotel a Hősök terén Priser, Online bokning

 • Hotell Lucky Budapest - 3 stjärniga hotell i Budapest

  Lucky Hotel*** Budapest - Olcsó Lucky Hotel Zuglóban, Budapesten ***

  Det trestjärniga Hotel Lucky *** ligger i grönområdet av Budapest nära M3 motorvägen. Hotel Lucky med sina bekväma rum och luftkonditionerade lägenheter uppfyller både affärsmännens, turisternas och genomresande resenärers alla krav. Hotellets bekväma restaurang, tyst konferensrum, dess drinkbar, terrass och ölgård står till gästernas förfogande. Hotellet har egna parkeringsplatser för gästernas bilar.  

  Lucky Hotel*** Budapest - Olcsó Lucky Hotel Zuglóban, Budapesten Priser, Online bokning

 • Billiga hotel i Budapest, Hotell Luna Budapest - 3-stjärniga hotell i Budapest,Boka hotell i Budapest billigt här! Hotell Luna

  Hotel Luna*** Budapest - Akciós Luna Hotel Budán a XI. kerületben ***

  från €44! Akcio! Grattis övernattning: 7 = 6!

  Det trestjärniga Hotell Luna ligger i södra Budapest på Budasidan av staden. Det är det bästa läget både för turister och affärsmän. Hotellet har en privat parkeringsplats och konferensrum. Konferensfaciliteterna serverar 50 personer.

  Hotel Luna*** Budapest - Akciós Luna Hotel Budán a XI. kerületben Priser, Online bokning

 • Hotel Metro Budapest - Billigt logi i Budapests centrum

  Hotel Metro*** Budapest - Akciós hotel Budapest centrumában ***

  Det trestjärniga renoverade Hotel Metro ligger i centret av Budapest bara några minuter från Nyugat (Västra) Järnvägstationen och West End City Center som är ett av stadens största köpcenter. Hotel Metro erbjuder 17 rökfria rum på tre våningar samt WiFi Internetanslutning på hela hotellet. Hotellet är idealisk både för turister och affärsresenärer.

  Hotel Metro*** Budapest - Akciós hotel Budapest centrumában Priser, Online bokning

 • Billiga hotell i Budapest, Hotell Molnar Budapest - Molnar Hotell Budapest

  Hotel Molnár*** Budapest - Akciós Molnár Hotel Budapest ***

  Det trestjärniga Hotel Molnar ligger i ett av de finaste gröna områdena av Budapest på Buda sidan men ändå nära innerstaden. Hotellets två byggnader som står näst intill varandra är lättåtkomliga från M1/M7 motorvägarna (1,5 km). Wifi är tillgänglig i hela bygganden. Från de luftkonditionerade rummen får man en fin utsikt. Den förstaklass restaurangen erbjuder ungerska och internationella rätter samt de godaste ungerska vinerna i en mysig atmosfär. Den artiga och kunniga personalen och den friska luften gör vistelsen ännu mer behaglig. 

  Hotel Molnár*** Budapest - Akciós Molnár Hotel Budapest Priser, Online bokning

 • Nap hotell Budapest - 3-stjärniga hotell Budapest

  Hotel Nap Budapest - Budapest ***

  Det trestjärniga Hotell Nap ligger nära flygplatsen i Budapest. Det moderna hotellet är lätt åtkomligt med publiktransport från innerstaden. Hotell Nap Budapest erbjuder 84 rum med dusch, 4 appartementer och en luftkonditionerad restaurang till sina gäster.

  Hotel Nap Budapest - Budapest Priser, Online bokning

 • Platanus hotell Budapest - Hunguest hotell Platanus

  Hotel Platánus*** Budapest - Olcsó hotel Budapesten ***

  Det trestjärniga Hunguest Hotell Platanus ligger på Pestsidan och kan lätt nås från alla riktningar. Luftkonditionerade, mysiga rum, restaurang, kamerabevakad parkeringsplats, fitness center och konferensrum väntar gästerna.

  Hotel Platánus*** Budapest - Olcsó hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Hotell Pest Inn från gatan - ny-renoverat hotell i Budapest

  Hotel Pest Inn*** Budapest - Akciós, olcsó hotelszoba Budapesten ***

  Hotell Pest Inn *** superior rum ligger i Budapest nära Liszt Ferenc Airport. Hotellet tillhör 78 superior rum med egen restaurang och evenemangrum. Då hotellet är ett ny-renoverat hotell vid Ullöi ut och tunnalbana stationen, det är ett idealt valj för turister och affärsresandet också.

  Hotel Pest Inn*** Budapest - Akciós, olcsó hotelszoba Budapesten Priser, Online bokning

 • Hotell Polus Budapest - Budapest Mogyorod Hungaroring 5 km

  Hotel Pólus*** Budapest - Akciós Pólus Hotel az M3 autópályánál ***

  från €34! Akcio! Grattis övernattning: 7 = 6!

  Det trestjärniga Hotel Polus *** ligger ca 8 km från Budapests centrum och 300 m från motorvägen M3. Hotel Polus *** byggdes näst intill Polus Shopping Centre som erbjuder ett brett urval shoppings-, underhållnings- och idrottsmöjligheter. Hotellet har luftkonditionerade rum och lägenheter. Det finns också en simhall på grundvåningen och ett bowlingscenter med 4 banor på den 6:e våningen. 

  Hotel Pólus*** Budapest - Akciós Pólus Hotel az M3 autópályánál Priser, Online bokning

 • Six Inn Hotel - Extrapris för rum i centrala Budapest

  Six Inn Hotel Budapest - Akciós Hotel Six Inn ***

   Six Inn Hotel Budapest *** väntat på gästerna sedan 2003 i hjärtan av Budapest, i VI:e distriktet, i Rozsa gatan. Från hotellet kan nås enkelt Nyugati Palyaudvar, Andrassy gatan. Rummen i hotellet är luftkonditionerade och erbjuder WiFi också. Hotellet har idealt läge för rundturer i staden och också för affärsresor och avkoppling.

  Six Inn Hotel Budapest - Akciós Hotel Six Inn Priser, Online bokning

Mer hotell
    1 - 20    21 - 40    41 - 60    61 - 80    81 - 100    101 - 105