✔️ Hotel Sunshine Budapest ***

✔️ Hotel Sunshine Budapest ***
✔️ Hotel Sunshine Budapest ***

✔️ Hotel Sunshine Budapest

1191 Budapest, Bethlen Gábor utca 31.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Hotel Sunshine *** Budapest

Placering
Hotell Sunshine Budapest
ligger i XIX.distriktet, i Köbanya-Kispest och kan nås enkelt med M3 tunnelbana, spårvagn och bil. Stadsdelen ger olika förnöjelse möjligheter, i denna stadsdel det finns det nyaste köphuset Köki Terminal och direkt vid hotellet ligger Kispest bad. Hotellet favoriserar gästerna som vill bo nära Liszt Ferenc Airport - det ligger bara 10 minuter härifrån med bil och 20 minuter med kollektiv trafik.

Rummen i Hotell Sunshine:
Hotellet väntar på gästerna med 20 icke-rökare rum i minimal style men med elegante möblar. Grundutrustningen av rummen är till exempel LCD tv, hårtorkare, gratis internet, telefon, separerad WC och badrum, safe och kylskåp. En del av rummen tillhör balkong, de här rummen står till buds till våra rökare gästerna.

Undfägnad i Hotell Sunshine
Receptiviteten av restaurangen i hotellet är 50 personer, det är altso bekvämt för konferenser, träningar, middagar. Det modernt utrustade rummet tillhör naturligt ljus och ljudisolering. Baren väntar på dig med dryck, koktailer, te, kaffe.

Wellness i Hotell Sunshine:
Avkopplingen är garanterad i vår jacuzzi och finsk bastu. Med tidspassningen kan gästerna reservera massage. Kispesti Bad och Köki Terminal Fitness Club ligger bara några minuter från vårt hotell.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Hotell Sunshine i Budapest, på XIX.distriktet i Köbanya-Kispest stadsdelenHotell Sunshine Budapest - frukostrum i hotellet med goda priserHotellrum också för en timme i Budapest - Hotell Sunshine Ledigt hotellrum i Kispest i Budapest - vackert badrum och högt nivåBadrum i Hotell Sunshine BudapestBoka online nu! Budapest Hotell Sunshine i KispestHotell Sunshine med jakuzzi och andra tjänster - 3-stjärnigt hotellBilligt boende i Köbanya-Kispest stadsdelen i Budapest3-stjärnigt hotell i Budapest - med jakuzzi och bastu

Hotel:
✔️ Hotel Sunshine Budapest ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.