✔️ Hotel Pólus Budapest ***

✔️ Hotel Pólus Budapest ***
✔️ Hotel Pólus Budapest ***

✔️ Hotel Pólus Budapest

1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Hotel Polus *** Budapest

Hotel Polus *** ligger ca 8 km från Budapests centrum men tack vare de bra trafiksmöjligheterna man kan nå innerstaden med kollektivtrafik inom en halvtimme. Hotellet Polus ligger 300 m från motorvägen M3 som är en av dem viktigaste bland Ungerns huvudvägar.

Hotel Polus *** byggdes näst intill Polus Shopping Centre som erbjuder ett brett urval shoppings-, underhållnings- och idrottsmöjligheter.

Hotellet erbjuder 134 rum av olika typer: enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum, lägenheter och rum med extrasäng. Hotellet har luftkonditionering överallt. Gästerna kan ha frukost, lunch och middag på restaurangen. Den passar också bra för att hålla bröllop, affärsmöten, konferenser, träningar eller uppvisningar av olika varor.

Vår pub på grundvåningen erbjuder olika typer av öl och snacks och har plats för 70 personer. På grundvåningen finns det en simhall med 18x4,8 m vattenyta med ständigt vattenutbyte. Bastu och fitnessrum är också tillgängliga.

På den 6:e våningen hittar man hotellets bowlingscenter med 4 banor. Banan byggdes av det berömda amerikanska bolaget BRUNSWICK. Snackbaren näst intill bowlingscentret har en halvcirkulär terrass från vilken får man en underbar utsikt över Budabergen.

Det finns också en pizzeria näst intill hotellet Polus.

Other apartments in Budapest operated by the management:

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Billigt hotell med bra trafiksmöjligheterna 8 km från BudapestBowling i Hotel Polus, nära huvudvägarBadbassäng i det 3-stjärniga Hotel Polus i BudapestStäminigsfull restaurang i hotellet - bastu, fitness finns det ocksåBillig pub med öl och snacks i Budapest hotel Hotel Polus

Hotel:
✔️ Hotel Pólus Budapest ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.