✔️ Hotel Seni Budapest ***

✔️ Hotel Seni Budapest ***
✔️ Hotel Seni Budapest ***

✔️ Hotel Seni Budapest

1104 Budapest, Harmat utca 129. 
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Hotell Seni***

Hotell Seni är ett trestjärnigt hotell i Budapest med ett modernt utseende och med elegant orientalisk stil inne. Hotellet ligger nära Újhegyisjön mellan flygplatsen och innerstaden i en tyst omgivning.

Vårt hotell har 63 rum och 5 superior lägenheter. Alla rum har badrum med dusch och är utrustade med sat-TV, minibar och luftkonditionering. Sängarna har biomadrasser.

Dessutom har lägenheterna badrum med badkar, hårtork och telefon.

Vår restaurang Yodo och dess bar väntar gästerna med förstaklass ungerska, internationella och turkiska rätter i en bekväm och mysig miljö. Baren har ett brett urval drinkar och cocktails. Vid bra väder får gästerna sätta sig på grillterrassen.

På vårt konferensrum är det möjligt att organisera middagar för högst 130 personer eller ståmottaganden för högst 200 personer.

Gästernas bil kan parkeras gratis i säkerhet på hotellets egen parkeringsplats.

På fem minuters promenad (800m) från hotellet ligger ett av dem mest moderna fitness och spacentren i Budapest: CBA Fitness & Wellness Line. Det öppnades november 2006. Det ligger på 2500 m² och har modern utrustning och professionell bakgrund. Centret har en 500 m² stor träningssal, 2 squashbanor, spinning och aerobicrum och en modern spa. Andra services: frisör, kosmetiker, solarium, massages, läkarkonsult, dietisk rådgivning.

På 300 m från hotellet ligger Újhegyi Sport simhallen som har en 25 meters lång inomhus och utomhus pool. Andra services: bastu, solarium, sportmassage, vattengympa och dykningskurser.

I närheten av hotellet finns det många caféer, restauranger och andra fritidsmöjligheter så man behöver inte åka in till innerstaden att ha det lite kul.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Appartement i det 3-stjärniga Hotell Seni i BudapestRestaurangen i Hotell Seni - med ett modernt utseende för billigt prisHotell Seni i närheten av flygplatsen med bekqväma rumHotell Senis restaurang men i närheten finns det också många caffeer och andra fritidsmöjligheter

Hotel:
✔️ Hotel Seni Budapest ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.