✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest ****

✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest  ****
✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest ****

✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 19-21.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Danubius Hotell Astoria City Center Budapest **** Budapest

Tradition och stil…
Det fyrstjärniga Danubius Hotel Astoria City Center byggdes näst intill den medeltida stadsmuren i hjärtat av Budapest och är ett av de mest tjusiga hotellen i Ungerns huvudstad. Som hotellets slogan säger: Astoria erbjuder " Tradition och stil…" med sekelskiftets atmosfär.

Danubius Hotel Astoria City Center öppnades 1914 efter det världsberömda Waldorf Astoria i New York. Eftersom det ligger i hjärtat av Budapest är stadens alla viktiga ställen lättåtkomliga från hotellet.

Rum:
138 rum, möblerade i traditionell stil, med sat-TV, pay-tv, minibar, in-room safe, telefon, luftkonditionering, wifi och hårtork.

Astoria DeLuxe rum:
De nyrenoverade gästrummen erbjuder en förening av tidlös elegans och modern bekvämlighet. Rummens färger, flat ochre, terracotta och purpurröd, textilmönster och de eleganta antikartade möblerna påminner om atmosfären av Provance. Hälften av rummen är rökfria.

De eleganta, större rummen med extra faciliteter uppfyller även de högsta kraven.

Hotell Astoria Standard rum (med begränsad tillgänglighet):
De mysiga, luftkonditionerade, ljudisolerade Standard rummen är inredda med möbler gjorda av bok. Dessa rum ligger i den tysta Magyargatan vingen av hotellet.

Gastronomi:
Den berömda Mirror Café & Restaurant väntar gästerna med utmärkta ungerska läckerheter och en brilliant kombination av Östens och Västens smaker. Vårt fusion Kök erbjuder ett fint giftermål av olika nationernas kök.
Bland våra drycker hittar man det sista premium sortimentet från de främsta ungerska vinkällarna.
Väljer man en kaka, glass eller en av kaffespecialiteterna på vår restaurang, upplever man atmosfären av sekelskiftets typiska Pest Café.

Konferens:
Vi erbjuder vårt eleganta, luftkonditionerade konferens- och seminarierum med dagsljus och med de mest moderna tekniska utrustningarna för konferenser, seminarier, möten, presskonferenser eller andra evenemang. Vår Empire rum med sin traditionell atmosfär skapar en perfekt omgivning för stiliga mottaganden, gala middagar och luncher, partnersmöten, modevisningar eller presskonferenser.

Parkeringsmöjligheter
Franklin parkinghus ligger i närheten av hotellet, vi kan ge våra gäster 20% från parking priser. På grund av kapaciteten är det bra om de kan reservera platser.

Other Danubius hotels in Budapest:

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Elegant svit i Astoria hotell - Hotell i Budapest CentrumRestaurangen av Astoria Hotell City Center Budapest - Det mest eleganta hotellet i BudapestKonferensrummet av Astoria hotellet - Fyrstjärnigt hotell i centrum, BudapestStandard rum i Astoria Hotell City Center - elegant hotell i centrumFyrstjärnigt hotell i Budapest centrum - Hotell Astoria City Center - ledigt rumHotell Astoria City Center Budapest - elegant hotell i hjärtan av BudapestAstoria Hotell City Center Budapest  - reception i det 4-stjärniga hotelletRomantist hotell med eleganta rum i Hotell Astoria City Center Budapest

Hotel:
✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest ****


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.