.

Boka hotell i Budapest, hotell i centrala BudapestTelefon: 00-36-1-2279614

Boka hotell i Budapest, hotell i centrala Budapest
Boka hotell i Budapest. Budapest och dess område är det mest besökta bland turister i Ungern, därför hundratals hoteller som är öppet i hela året. Du får inte missa dessa möjligheter, för i Budapest har massa intresanta programm: museer, monumenter mm, väntar gästerna. Här fins det mesta köppcenter i hela Europa, där kan du få utlopp för dina köpbegär, samtidigt kan du ser omkring staden, göra ett grastronomisk sväng, dricka kaffe i lungt och ro, några av Budapest mysiga kaffeteri. Dom som vill motionera, får göra det några av Budapest sport anläggning, eller bada ett utav termalbad, hälsåbad ställe. Komm och visstas några romantiska veckorslut i Budapest.
 • Budapest

 • Boende i Budapest, Castle Garden Hotell Budapest - nytt hotell i Buda

  Castle Garden**** Hotel Budapest - Akciós Hotel Budán a Várnegyedben ****

  Det alldeles nya Hotell Castle Garden **** ligger i det 1a distriktet av Budapest nära det berömda Buda slottet. Hotellet har 38 luftkonditionerade rum, en restaurang med trädgård, lobby bar, en liten wellnessanläggning och ett garage. Hotel Castle Garden är perfekt både för turister och för affärsmän. 

  Castle Garden**** Hotel Budapest - Akciós Hotel Budán a Várnegyedben Priser, Online bokning

 • Hotell Andrassy Budapest - luxig Hotell i Budapest vid Hjältarnas torg

  Mamaison Hotel Andrássy**** Budapest - Akciós hotel Budapesten ****

  Mamaison Hotell Andrassy**** ligger i innerstaden av Budapest, i huvudstaden av Ungern. Hotellet har utmärkt läge, direkt vid Andrassy ut, nära restaurangen, boutiquer och hotellet erbjuder lyxrum, exklusiva meetingrum och tjänster.

  Mamaison Hotel Andrássy**** Budapest - Akciós hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Hotell Rubin Budapest - Wellness Business Konferens Hotell Rubin i Budapest

  Rubin**** Wellness Hotel Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten ****

  Packages: 6

   Det fyrstjärniga Rubin Wellness & Conference Hotel **** ligger på Budasidan av Budapest bara 15 minuter från innerstaden vid bra kollektivtrafik. Standard rum, lägenheter med två våningar och lägenheter med kök står till gästernas förfogande. Hotellets services kompletteras med en restaurang, en lobbybar, en grillterrass och en snackbar. Hotellets nya Rubin Wellness och Idrottsanläggning är ett enastående fritidscentrum både för idrott och avkoppling.

  Rubin**** Wellness Hotel Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Danubius hotell Astoria City Center Budapest - Online hotell reservation Astoria

  Hotel Astoria City Center**** Budapest - Akciós hotel a Centrumban ****

  I hjärtat av Budapest bara några minuter från Vacigatan ligger vårt nyrenoverade fyrstjärniga Danubius Hotel Astoria City Center. Hotellet väntar gästerna med traditionell inredning, klassisk stil och sekelskiftets atmosfär men samtidigt med de mest moderna utrustningarna.

  Hotel Astoria City Center**** Budapest - Akciós hotel a Centrumban Priser, Online bokning

 • Hotell Budapest - Lanchid 19 hotell Budapest

  Lánchíd 19**** Hotel Budapest - Akciós design hotel Budapesten ****

  Det alldeles nya fyrstjärniga Lanchid 19 hotellet ligger vid Donaustranden vid foten av Slottsberget. Det har en fantastisk utsikt över Kedjebron (Lánchíd), Margaretaön och över andra sidan av det kungliga slottet av Buda. Lanchid 19 är det första hotellet i Ungern som fick gå med i hotellkedjan design hotels™. Hotellets restaurang L19 har plats för 60 gäster. Restaurangens gastronomiska koncept med både nutida och traditionella rätter passar bra till hotellets miljö. Lanchid 19 har 3 konferensrum på olika stil med plats för 100 personer. 

  Lánchíd 19**** Hotel Budapest - Akciós design hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Adina Hotell Budapest - Appartement hotell Budapest

  Adina Apartment Hotel***** Budapest - Akciós luxus hotel Budapesten *****

  Det femstjärniga Adina lägenhetshotellet i Budapest erbjuder en perfekt blandning av affär och nöje genom att lyckat kombinera hemmets komfort med hotellets services. Rymliga, luftkonditionerade och fullt utrustade lägenheter väntar på gästerna för en natt, en vecka eller mer. Ungern, Budapest, femstjärniga hotell, lägenhet, Online hotell bokning, Adina Hotell Budapest.

  Adina Apartment Hotel***** Budapest - Akciós luxus hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Hotell på Blaha Lujza ter - Atlantic Hotell Budapest ***

  Atlantic Hotel*** Budapest - Akciós Hotel Atlantic Budapest ***

  Det 3-stjärniga Atlantic Hotell ligger i hjärtan av Budapest, nära det livligt innerstadlivet. Men avkopplingen är garanterad! Atlantic Hotell väntar på gästerna med bekväma, rymliga rum, och vaktad parkering. Hotellet är idealt för grupper och individuella resandet. Turistiska och business mål kan nås enkel härifrån.

  Atlantic Hotel*** Budapest - Akciós Hotel Atlantic Budapest Priser, Online bokning

 • Pension Budapest - Pension Belle Fleur Budapest

  Belle Fleur Panzió** - Akciós Belle Fleur Panzió Budapesten Pension 

  från €32!

  Ett idylliskt och förmånligt familjhotell i de pittoreska Buda bergena nära innerstaden. Budapest, billigt hotell, pensioner, Online bokning.

  Belle Fleur Panzió** - Akciós Belle Fleur Panzió Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Hotel Hungaria City Center Budapest

  Hotel Hungaria City Center**** Budapest - Akciós Hotel Budapesten ****

  Hotel Hungaria City Center Budapest, ett modernt hotell med hundraårig tradition, är Ungerns största hotell. Hotellet är perfekt både för turister, affärsresenärer eller konferensdeltagare. Det fyrstjärniga Danubius hotellet har bra trafiksmöjligheter. Alla rum är luftkonditionerade och har Internetanslutning. Hotellets konferenscenter har 12 luftkonditionerade rum med ett brett urval services för affärsmännen och konferensgästerna.

  Hotel Hungaria City Center**** Budapest - Akciós Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Fyrstjärnig The Three Corners Hotell Bristol - Budapest

  Hotel Bristol Budapest - The Three Corners Hotel Bristol ****

  The Three Corners Hotel Bristol är det 4-stjärniga hotellet i Budapest. Hotellet öppnas 1:a mars 2009. Innerstadens nya hotell ligger näst intill stadens stora gata, Rákóczi út, nära Östra Järnvägsstationen. Hotellet har därmed ett idealt läge både för affärsresenärer och för turister. The Three Corners Hotel Bristol erbjuder luftkonditionerade rum med WiFi Internetanslutning, rik frukostbuffé på Bristol Restaurangen och ett fitnesshörn med finsk bastu.  

  Hotel Bristol Budapest - The Three Corners Hotel Bristol Priser, Online bokning

 • Billiga hotell i Budapest, Business hotell Jagello, 3-stjärniga hotell Budapest

  Jagelló Hotel*** Budapest - AKCIÓS Jagelló Business Hotel Budán ***

  från €55!

  Det nya luftkonditionerade Jagello Business Hotel ligger på Budasidan av Budapest i närheten av innerstaden vid utmärkt kollektivtrafik. Det trestjärniga hotellet rekommenderas djupt för resande affärsmän: direct dial telefon, gratis Internetanslutning, fax, o s v är tillgängliga åt gästerna. Från hotellet är både stadens viktigaste sevärdheter och affärscentret lättåtkomliga inom 15-20 minuter.

  Jagelló Hotel*** Budapest - AKCIÓS Jagelló Business Hotel Budán Priser, Online bokning

 • Pensionat i Budapest - Pensionat Bibi Budapest, Ungern

  Bibi Panzió** Budapest - Olcsó Bi & Bi Pension Budapesten Pension 

  Vårt nyrenoverat Pension Bibi ligger i Budapest i centret av Budasidan. På alla våra rum finns det eget badrum och luftkonditionering. Våra gäster har gratis Internet- och W-LAN-anslutning. Budapests viktigaste sevärdheter (Budaslottet, Margaretaön, Parlamentet) är alla lättåtkomliga antingen till fots eller med publiktransport.

  Bibi Panzió** Budapest - Olcsó Bi & Bi Pension Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Canada Hotel Budapest - i Budapests hjärta

  Canada Hotel*** Budapest - Soroksár Hotel Canada ***

  Det 3-stjärniga Canada Hotell Budapest ligger nära Lagymanyosi bron och stadsdel Csepel i Budapest. Hotellet tillhör 79 standard och superior rum, 2 appartementer, restaurang, cafe, konferensrum. Hotellet är som hemma, bekväm och komfortabel. Det är en ideal plats för affärsresor och för turister också (grupper, meetinger, arrangemang, konferenser, bröllop).

  Canada Hotel*** Budapest - Soroksár Hotel Canada Priser, Online bokning

 • Parkering vid Hotell Central 21, i Budapest

  Central Hotel 21 Budapest - Akciós Central Hotel 21 ***

  Det nyaste 3-stjärniga hotellet i Budapest, i centren av huvudstaden, nära Blaha Lujza ter. Det är Central Hotell och hotellet är idealt för turisterna, businesmän. Konferessaler och turistiska sevärdheterna ligger i närheten också.

  Central Hotel 21 Budapest - Akciós Central Hotel 21 Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, City Hotell Budapest - billigt logi i Budapest centrum

  City Hotel Budapest - City Aparthotel Budapest ****

  Det fyrstjärniga lägenhetshotellet City Hotell Budapest väntar gästerna i innerstaden och erbjuder 22 lägenheter på olika storlek. Varje lägenhet har ett fullt utrustat kök, eget värme, telefon och Internetanslutning. Gästerna som kommer med bil får använda hotellets garage gratis. 

  City Hotel Budapest - City Aparthotel Budapest Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Kongress och Park Hotell Flamenco Budapest - hotell i Budapest

  Hotel Flamenco**** Budapest - Akciós Hotel Flamenco Budapesten ****

  Packages: 2

  Park Hotell Flamencos moderna byggnad ligger i en grön omgivning endast några minuter från innerstaden. Hotellet erbjuder logi på en hög nivå både för turister och affärsmän. Dess konferensrum är lämplig för 500 personer och de andra 13 funktionella lokaler gör hotellet en av de mest viktiga konferenshotellen i Budapest. Konferenshotellen & Park hotell Flamenco Budapest.

  Hotel Flamenco**** Budapest - Akciós Hotel Flamenco Budapesten Priser, Online bokning

 • 3-stjärnigt hotell i Ungern, i huvudstadens hjärta

  Star Inn Hotel Budapest Centrum ***

  Det nybyggda, trestjärniga Star Inn Hotel Budapest Centrum ligger i hjärtat av Budapest mitt i stadens kommersiella, köp- och kulturella center. Därför är hotellet perfekt både för turister och för affärsmän. 125 ljudisolerade rum, 5 rökfria våningar och ett djupt garage är tillgängliga för gästerna. Frukostbuffén serveras mellan 6.30 och 10.30 och till 11.00 på helgerna. Parkering mot betalning är tillgänglig i hotellets garage. 

  Star Inn Hotel Budapest Centrum Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Hotel Danubius Arena - Budapests första 4stjärnigt Konferenshotell vid Stadionok T-banestationen

  Hotel Arena**** Budapest - Akciós wellness Hotel Arena Budapest ****

  Det 4-stjärniga Danubius Hotell Arena ligger direkt vid HUNGEXPO, SYMA sportcentrum och arrangemangcentrum och Stadionok tunnelbanastation. Hotellet tillhör 379 luftkonditionerade rum, wellness avdelning, fitnessrum, mediterransk restaurang och arrangemangrum med 10 rum och naturligt ljus - vi väntar gärna på turisterna, affärsmän som vill tillbringa några dagar i Budapest. Vi är det största konferenshotellet i huvudstaden, konferensrummen är förenbara och ideala för 330 personer. Det är idealt för konferenser, arrangemang, baler, bröllop.  

  Hotel Arena**** Budapest - Akciós wellness Hotel Arena Budapest Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Wellness hotell Budapest - Holiday Beach hotell Budapest

  Holiday Beach Hotel**** Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten ****

  Det fyrastjärniga Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel väntar gästerna som söker rekreation och uppfriskning i en av dem tystaste områden av Budapest direkt på Donaustranden. Vårt hotell står till gästernas förfogande med luftkonditionerade rum, bevakad parkeringsplats, värmt äventyrsbad, pools och en wellness-fitnessanläggning. För affärskonferenser och möten erbjuder vi våra konferensrum.

  Holiday Beach Hotel**** Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Billiga hotell i Budapest, Hotell Bara Budapest - 3-stjärniga hotell i Budapest

  Hotel Bara*** Budapest - Akciós Bara Hotel Budapest Centrumában ***

  Det trestjärniga Hotell Bara*** är centralt beläget dock i det gröna. Hotell Bara*** har 84 bekväma rum från enkelrum till appartemanter samt en underjordisk garage för 80 bilar. Hotellet har 6 konferensrum för så många som 450 personer. Budapest, centrala hotell, 3-stjärniga hotell, billigt hotell, Ungern, Online hotell bokning.

  Hotel Bara*** Budapest - Akciós Bara Hotel Budapest Centrumában Priser, Online bokning

Mer hotell
    1 - 20    21 - 40    41 - 60    61 - 80    81 - 100    101 - 105