.

Boka hotell i Budapest, hotell i centrala BudapestTelefon: 00-36-1-2279614

Boka hotell i Budapest, hotell i centrala Budapest
Boka hotell i Budapest. Budapest och dess område är det mest besökta bland turister i Ungern, därför hundratals hoteller som är öppet i hela året. Du får inte missa dessa möjligheter, för i Budapest har massa intresanta programm: museer, monumenter mm, väntar gästerna. Här fins det mesta köppcenter i hela Europa, där kan du få utlopp för dina köpbegär, samtidigt kan du ser omkring staden, göra ett grastronomisk sväng, dricka kaffe i lungt och ro, några av Budapest mysiga kaffeteri. Dom som vill motionera, får göra det några av Budapest sport anläggning, eller bada ett utav termalbad, hälsåbad ställe. Komm och visstas några romantiska veckorslut i Budapest.
 • Budapest

 • Hotell Seni Budapest a Budapest

  Hotel Seni*** Budapest - Akciós budapesti Seni Hotel Kőbányán ***

  Hotell Seni är ett trestjärnigt hotell i Budapest med elegant orientalisk stil. Hotellet ligger mellan flygplatsen och innerstaden i stadens 10:e distrikt i en tyst omgivning. Hotel Seni erbjuder bekväma rum, lägenheter och en restaurang. I närheten finns det många caféer, restauranger och andra fritidsmöjligheter. Gästernas bil kan parkeras gratis i säkerhet på hotellets egen parkeringsplats.

  Hotel Seni*** Budapest - Akciós budapesti Seni Hotel Kőbányán Priser, Online bokning

 • Hotell Sunshine Budapest - boendet i Ungern på gott pris

  Hotel Sunshine Budapest - cheap hotel Budapest ***

  Hotell Sunshine är det nyaste hotellet i Budapest, i Ungern. Hotellet öppnade sina dörrar i juni 2012 så hotellet är utrustat modernt. Hotellet var byggd i methoden av 'green energie' så det är totalt miljövänligt. Kyl- och värmesystemet försörjer förnybara resurser, geotermiska energi - så trevliga temperaturen är garanterad helt år.

  Hotel Sunshine Budapest - cheap hotel Budapest Priser, Online bokning

 • Hotel Thomas Budapest - med konferensrum

  Hotel Thomas*** Budapest - Akciós Thomas Hotel Budapesten ***

  Hotell Thomas är ett familjärt och trevligt hotell i hjärtan av Budapest, nära Donau. Hoteller erbjuder en hög bekvämlighet för gästerna och kan nås enkelt från flyplatsen och stationerna. Centralt beläget, bekvämlighet och låga kostnaden gör hotellet ett bra val.

  Hotel Thomas*** Budapest - Akciós Thomas Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Hotell Millenium Budapest - 3-stjärniga hotell

  Hotel Millennium*** Budapest - Akciós Millennium Hotel Budapesten ***

  Det trestjärniga hotell Millennium Budapest ligger 10 minuter från innerstaden. Tunnelbanestationen finns inom gångavstånd. Luftkonditionerade och ljudisolerade rum, stängd parkeringsplats och fitness center väntar gästerna. Internetanslutning på varje rum!

  Hotel Millennium*** Budapest - Akciós Millennium Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Ventura hotell Budapest - 3-stjärniga hotell i Budapest

  Hotel Ventura Budapest - Akciós Ventura Hotel Budán, Budapest ***

  Det trestjärniga Hotell Ventura ligger på Budasidan nära innerstaden. Hotellet är lämplig både för turister och affärsmän som besöker Budapest.

  Hotel Ventura Budapest - Akciós Ventura Hotel Budán, Budapest Priser, Online bokning

 • Hotell Zuglo Budapest

  Hotel Zugló*** Budapest - Akciós wellness Hotel Budapest ***

  Det trestjärniga Hotel Zuglo ligger i det gröna Zuglo i Budapest nära Hjältarnas torg och Stadsparken. Luftkonditionerade dubbelrum och lägenheter står till gästernas förfogande. Hotellets restaurang erbjuder ungerska specialiteter. Fitness och wellness services – simhall, bastu och jacuzzi. Hotel Zuglo har bra trafikförbindelse: hotellet ligger nära M3 motorvägen och är lättåtkomlig även med kollektivtrafik. 

  Hotel Zugló*** Budapest - Akciós wellness Hotel Budapest Priser, Online bokning

 • Billigt rum i Buda - Budapest

  Room in Buda - Budapest Room to let 

  Privatrum för 2 personer, i det gröna i Budapest i en pittoresk omgivning, 7 km från centrumet.

  Room in Buda - Budapest Priser, Online bokning

 • Liechtenstein Pension Budapest

  Liechtenstein Pension Budapest - olcsó panzió Budapest centrumában Pension 

  Pensionat Liechtenstein ligger i hjärtat av Budapest bara 300 m från den berömda synagogan på Dohanygata och bara 5 minuters promenad från Vacigatan (gågata) och Deaktorget.

  Liechtenstein Pension Budapest - olcsó panzió Budapest centrumában Priser, Online bokning

 • Hotell Rege Budapest - Europa Hotels Congress and Business Center Budapest

  Hotel Rege*** Budapest - Akciós hotel a Budakeszi úton ***

  Det trestjärniga Europa Hotels & Kongresscenter - Standard hotell & kongresscenter ligger på Buda sidan av Budapest i ett grönt och lugnt område. Innerstaden och de viktigaste sevärdheterna är lättåtkomliga från hotellet. Europa Kongresscentret, som är anslutet direkt till hotellet, ger möjlighet till att organisera möten och banketter. På sammanlagt 7000 m2 finns det 9 konferens- och bankettsalar med olika inredningar, lämpliga för grupper med 15 - 520 personer. 

  Hotel Rege*** Budapest - Akciós hotel a Budakeszi úton Priser, Online bokning

 • Hotell Europa Budapest - Appartement hotel Budapest - Europa Hotels Congress Center Budapest

  Europa Hotels Congress Center**** Budapest - Aparthotel Europa ****

  Det fyrstjärniga Europa Hotels & Kongresscenter - Superior hotell & kongresscenter ligger på Buda sidan av Budapest i ett grönt och lugnt område. Hotellet har 77 lägenheter och 13 studior. Innerstaden och de viktigaste sevärdheterna är lättåtkomliga från det före detta Aparthotel Europa. Europa Kongresscentret, som är anslutet direkt till hotellet, ger möjlighet till att organisera möten och banketter. På sammanlagt 7000 m2 finns det 9 konferens och bankettsalar med olika inredningar, lämpliga för grupper med 15 - 520 personer. 

  Europa Hotels Congress Center**** Budapest - Aparthotel Europa Priser, Online bokning

 • Hotell Gold Pest Budapest - Gold hotell Pest Budapest, Ungern

  Gold Hotel Pest - Budapest - Pest Budapest Pension 

  Drömmer du om en minnesvärd vistelse i Budapest och om att avkoppla i ett fredligt, vänligt hotell men vill inte spendera mycket tid med att åka, välj detta gästhus året runt: Gold Hotell Pension.

  Gold Hotel Pest - Budapest - Pest Budapest Priser, Online bokning

 • Aquarius hotell Budapest - Fyrstjärnigt hotell i Budapest

  Hotel Aquarius**** Budapest - Akciós wellness hotel Budán ****

  Det fyrastjärniga Hotell Aquarius**** ligger i Budapest, nära huvudvägen 6 och motorvägen M0. Det fyrastjärniga hotellet rekommenderas för gästerna som föredrar en tyst miljö långt borta från stadens buller. Hotellets luftkonditionerade bankettsalar är lämpliga för konferenser, träningar och olika möten. Fyrastjärniga hotell i Budapest, Online hotell bokning Budapest

  Hotel Aquarius**** Budapest - Akciós wellness hotel Budán Priser, Online bokning

 • 3-Stjärniga hotell i Budapest - Hotell Vitta Budapest

  Vitta Hotel*** Budapest - Akciós Hotel a Váci úton Budapesten ***

  Vitta Hotell Superior Budapest är en av de nyaste trestjärniga hotellen i Budapest. Det ligger nära Duna Plaza Shopping Centre på den stora gatan “Váci út” 15 minuter från innerstaden. Hotellet erbjuder sina services på ett mycket lågt pris. Tack vare sitt läge är Hotel Vitta en perfekt logimöjlighet under Formula 1 GP i Budapest. Hotell Vitta Budapest.

  Vitta Hotel*** Budapest - Akciós Hotel a Váci úton Budapesten Priser, Online bokning

 • Hotell Griff Junior Budapest - Boka hotell i Budapest

  Hotel Griff Junior - Budapest *

  Hotel Griff Junior* Budapest, ett ettstjärnigt vandrarhem med 71 rum som ligger i en trevlig omgivning på Budasidan av huvudstaden nära de turistiska attraktionerna. Idealisk både för studentgrupper och individuella resenärer.

  Hotel Griff Junior - Budapest Priser, Online bokning

 • Pension hotell Korona Budapest - Pension i Budapest

  Hotel Korona Pension*** Budapest - olcsó szállás Budapesten Pension 

  Ett förstaklasspensionat i det gröna i Budapest endast 10 minuter från innerstaden. Här hittar man allt man behöver: olika typer av rum, 4 appartementer med kök, bevakad parkeringsplats, restaurang och avkopplingsmöjligheter väntar gästerna. Hotell pension Korona Budapest.

  Hotel Korona Pension*** Budapest - olcsó szállás Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Hotel Wellness Bliss i Budapest - 4-stjärnigt hotell i innerstan i Budapest

  Bliss Wellness Hotel**** Budapest - Akciós wellness hotel Budapesten ****

  Bliss Wellness Hotell Budapest ligger i hjärtat av Budapest, på Ogatan, på 'Brodway' av Budapest. Det 4-stjärniga superior Brodway Hotellet är utrustat med 28 appartementer med kök. Hotellet är idealt inte bara för turisterna utan också för äffersmänen. Utan appartementer (med ett eller två rum) finns det här restaurang, wellness avdelning (800 m2), fitness centrum, djupgarage, dansrum, kosmetisk salong och arrangemangrum. 

  Bliss Wellness Hotel**** Budapest - Akciós wellness hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Regina Hotell Budapest - 3-stjärniga hotell i Budapest

  Hotel Regina ***

  Det trestjärniga Hotell Regina ligger i Södra-Budapest i Budateteny, omgiven av en 1,5 ha stor grön park. Hotell Regina har egen bevakad parkeringsplats och en stor konferenssal utrustad med den sista ljus- och ljudtekniken. Budapest logi hotell. Budapest billigt hotell. Trestjärniga hotell med online bokning.

  Hotel Regina Priser, Online bokning

 • Queens Court appartement hotell Budapest

  Queens Court Hotel***** Budapest - Luxus hotel Budapesten *****

  Budapests nyaste all-suite hotell, Queen’s Court Hotel & Residence, ligger i hjärtat av Budapest. Det femstjärniga hotellet har 71 enastående, rymliga sviter på olika storlek från den 28m² stora studion till den 80m² stora sviten med två sovrum. Byggnadens grundvåning har en spa i retrostil med inomhus simbassäng, torr-bastu, jacuzzi och en fullt utrustat fitnesscenter. Hotellets restaurang och bar erbjuder de bästa rätterna från det ungerska och internationella köket. 

  Queens Court Hotel***** Budapest - Luxus hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Bugyi

 • 18 km från huvudstaden Budapest - Forster Jakthotell

  Forster Vadászkastély*** Bugyi - Akciós Forster Hunting Lodge Bugyi Slotthotell 

  Packages: 2

  Forster Jakthotellet och Jaktslottet*** ligger 18 km från huvudstaden Budapest, i staden Bugyi. Hotellet öppnade sina dörrar i året 2011 på lugnt område, runt omkring en park. Hotellet väntar på gästerna med stämningsfulla rum, traditionella rätter och mångfaldiga programmöjligheter. Reservera rum för i Forster Jakthotellet och Jaktslottet för konferenser, mötar, meetinger, baler, bröllop, träningar och andra evenemanger.

  Forster Vadászkastély*** Bugyi - Akciós Forster Hunting Lodge Bugyi Priser, Online bokning

 • Erd

 • Termal hotell Liget Erd - 3-stjärniga termal och hälså hotell i Erd

  Termál Hotel Liget*** Érd - Akciós Thermal Hotel Érden ***

  Termalbadet och semestercentret Thermal Hotell Liget ligger 15 km från Budapest omgiven av vacker miljö. Det trestjärniga hotellet väntar gästerna med spa, idrottscentrum och restaurang. Termal hotell Liget Erd.

  Termál Hotel Liget*** Érd - Akciós Thermal Hotel Érden Priser, Online bokning

Mer hotell
    1 - 20    21 - 40    41 - 60    61 - 80    81 - 100    101 - 105