✔️ Hotel Soho Budapest ****

✔️ Hotel Soho Budapest ****
✔️ Hotel Soho Budapest ****

✔️ Hotel Soho Budapest

1074 Budapest, Dohány utca 64.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Hotell Soho Budapest

"Det sjunde sinnet av Budapest"

Vare det sig en affärsresa, a city tour eller avkoppling, lovar Hotell Soho en oförglömlig upplevelse. Upptäck det sjunde sinnet, Hotel Soho, bakom dofterna, smakerna, tystnaden och ron, glansen och fantasin! Ge dig för frestelsen och ta en promenad i känslighetens värld!

Hotell Soho ligger i mitten av den livliga staden nära till många historiska sevärdheter och till stadens två största järnvägstationer. Hotel Soho uppfyller alla krav på stil och elegans. Donau, Vacigatan, synagogan, Budapest Broadway, de bästa restaurangerna samt teatrarna ligger i närheten och är alla lättåtkomliga med kollektivtrafik.

Boutique Hotel Soho Budapest : De 74 rummen, av vilka 6 är junior sviter, är utrustade med LCD tv, filmkanaler, minibar, luftkonditionering, ljudisolerade fönster, telefon och snabb Internetanslutning.

Vår eleganta lounge, lobby bar och konferensrum står till gästernas förfogande med snabb WiFi anslutning. Vårt största konferensrum har plats för 120 personer.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Förmånliga priser i ett boutiqhotell i BudapestHotell Soho Budapest - nära till många historiska sevärdheter för billiga priserHotell Soho - boutiqhotell i BudapestRestaurant i Soho Hotell Budapest - låga priser i hjärtat av stadenDubbelrum i Hotell Soho Budapest - billiga priser i innenstadBoutique Hotel Soho i Budapest - i innerstan på gunstigt prishotellrumaktion i centren till Budapest - Boutique Hotel Soho Budapestelegant rum på Hotel Soho på gunstigt pris i Budapester innerstanromantiskt och elegant hotellrum på 4stjärnigt hotell i Budapester centrum - Hotel Soho BudapestHotell Soho Budapest - elegant hotellrum på gunstigt pris i Budapester innerstan

Hotel:
✔️ Hotel Soho Budapest ****


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.