✔️ Hotel Griff Budapest ***

✔️ Hotel Griff Budapest ***
✔️ Hotel Griff Budapest ***

✔️ Hotel Griff Budapest

1113 Budapest, Bartók B. út 152.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Hotell Griff*** - Budapest

Hotell Griff, ett trestjärnigt hotell med 108 rum som ligger i en trevlig omgivning på Budasidan av huvudstaden nära de turistiska attraktionerna. Lätt nåbar från motorvägarna M1 och M7 inom 5 minuters färd. Hotellet har gratis, bevakade parkeringsplatser för 100 bilar och 5 bussar.

Hotellet har 108 rum med dusch, toalett, sat-TV, telefon och minibar. Babysängar och extrasängar är tillgängliga. 8 rökfria rum.

Husdjur är välkomna!

Restaurang Phoenix serverar specialiteter av både det ungerska och det internationella köket. Café Colibri serverar kaffespecialiteter, kakor och cocktails.

Griff Squash och Fitness Klubb har squashbana, fitnessrum med fitnessmaskiner, bastu och massage.

Konferensanläggningen som öppnades 1997 har ett konferensrum med en maximum kapacitet av 150 personer. De funktionella lokalerna med luftkonditionering och modern teknisk utrustning är lämpliga för alla slags evenemang: träningar, konferenser, seminarier, mottagningar och varuuppvisningar.

På gästernas begäran organiserar vi följande program: vin- och champagneturer, kulturella rundturer, sightseeingar, garden partier och utflykter.

Grönt hotell 2003

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Terrassen av Hunguest Hotell Griff Budapest - betalbart hotell i UngernDrinkbar i Hotell Griff Budapest - Eleganta hotell i BudapestJacuzzi och wellness i Hotell Griff BudapestRestaurangen av Hotell Griff Budapest, UngernBetalbart hotell i Budapest - Hotell Griff BudapestKonferensrum i Hotell Griff Budapest - Semester i UngernHotell Griff Budapest - Squash-bana - idrotts möjligheterKonferenssal i Hotell Griff Budapest - hotell nära centrumetLast minut erbjudande i Budapest - Hotell Griff Budapest - Semester i Ungern för hela familjenBetalbart hotell i Budapests centrum - Hotell Griff BudapestBilligt rum i det 3-stjärniga hotellet Griff Hotell BudapestJakuzzi och trevlig stämning i Hotell Griff BudapestBekväma rum i stadsdelen Buda, i huvudstaden av Ungern - Hotell GriffDubbelsäng i Hotell Griff - squash, fitness och konferensrum i hotelletSängar i ett dubbelrum - Hotell Griff Budapest

Hotel:
✔️ Hotel Griff Budapest ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.