✔️ Hotel Pest Inn Budapest ***

✔️ Hotel Pest Inn Budapest ***
✔️ Hotel Pest Inn Budapest ***

✔️ Hotel Pest Inn Budapest

1107 Budapest, Zágrábi u. 1-3.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Hotell Pest Inn *** - Budapest

Det ny-renoverade hotellet Hotell Pest Inn ligger nära de nyaste köpshusen (Köki Terminal och Europark) i Budapest, i en lugn miljö.

Rummen i Hotell Pest Inn ***, Budapest:
Det finns 78 standard rum i vårt hotell, vilka som är målade med varma färger och utrustade med moderna möblar och komfort. Rummen är icke-rökare och alla rum tillhör eleganta badrum, LED TV, gratis WiFi. Det kan rum med dubbelsäng eller 2 sängar reserverad. Du kan boka handikappade rum också hos oss. Rummen har luftkonditionering.

Restaurang i Hotell Pest Inn:

Vår restaurang på 80 m2 erbjuder trevlig stämning och är en ideal plats för evenemang eller meetingar, också upp för 70-80 personer.

Konferensrum i Hotell Inn Pest:
Vårt konferensrum (60 m2) kan reserveras för olika meetingar, träningar med modern utrustning. Rummet är bekvämt för 45 eller 60 personer.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Hotell Pest Inn Budapest, i huvudstaden av UngernEtt ny-renoverat hotell i Budapest - Hotell Pest Inn i Ungern med billiga priser3-stjärnigt hotell näre de nyaste köphusen i Budapest - reception i Hotell Pest InnBoka ditt rum idag i Hotell Pest Inn BudapestBekvämt rum i Hotell Pest Inn i huvudstaden av Ungern, BudapestDubbelrum på gott pris i Budapest - Hotell Pest InnHotell Pest Inn nära Ulloi ut i BudapestEtt bekvämt hotell i stadsdelen Kobanya i BudapestBillig Hotell i Köbanya, på Pest Inn Hotell för extrpris - terassI Hotel Inn Pest i Budapest med jacuzzi i suites rum i Huvudstaden BudapestRomantik suites med jacuzzi in rum i extrapris in BudapestHotel rum med jacuzzi I Budapest, till romantik helgHotel rum med jacuzzi i Budapest nära till Nagyvárad districk in Pest Inn Hotel

Hotel:
✔️ Hotel Pest Inn Budapest ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.