✔️ Forster Vadászkastély Bugyi ***

✔️ Forster Vadászkastély Bugyi ***
✔️ Forster Vadászkastély Bugyi ***

✔️ Forster Vadászkastély Bugyi

2347 Bugyi, Rádai utca 14.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Forster Jakthotellet och Jaktslottet*** Bugyi

Forster Jakthotellet och Jaktslottet*** ligger 18 km från huvudstaden Budapest, i staden Bugyi. Vårt hotell öppnade sina dörrar 2011, runt omkring en jättestor park och oförglömligt område. Jakthotellet och jaktslottet erbjuder traditionella rätter, unika rätter och program för hela familjen.

Rummen i Forster Jakthotell:
I jaktslottet och i jakthotellet direkt bredvid det vi erbjuder 45 rum för gästerna. Rummen är två-, tre- och fyrsängsrummen. Dessutom det finns två rum för handikappade och en svit också. Rummen är utrustade modernt och bekvämt, luftkonditionering, LCD tv, telefon, safe, minibar, internet tillhör rummen. Badrummen är utrustade med dusch eller bad.

Gastronomi i Forster Jakthotell och Jaktslott:
I jaktrestaurangen vi väntar på gästerna med traditionella ungerska rätter som beror på beskrivningen av gamla tider. Inte bara smakliga rätter men unikt vin står på menyn också. Friluft kittel står till buds i hotellet och vi organiserar mångfaldiga gastronomiska program: vinmiddagar, bryggare lektioner.

Evenemang i Forster Jakthotell och Slotthotell:
Slotthotellet är en ideal plats för konferenser, mötar, meetingar, baler, bröllop, familjevenemang, träningar. Hotellet tillhör ett jättestor konferensrum också upp för 500 personer - rummet är byggt i moderna stilen med traditionella symboler. Tekniska utrustningen i konferensrummet: mikrofon, flip chart, ljudteknik, videokamera, CD-DVD player, projektor osv.
Jaktrummet i hotellet är idealt för 30 personer och så för lilla evenemang. Rummet har familjär stämning. Parken av Forster Slotthotellet och Jakthotellet ger möjlighet att organisera olika evenemang på fria luften. Det kan reserveras för trädgård party, familjdagar, träningar, team building. Om reserveringen för familjdagar vi garanterar program som till exempel barnprogram, kökprogram, tur i skogen. Vi säkrar plats också för konserter.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Forster Jakthotell i Bugyi, nära Budapest - halvpansion och billigt boendeElegant badrum i Forster Jakthotell Bugyi - reservera nu, online!Billigt Slotthotell nära Budapest - Forster JakthotellForster Jakthotell - svit i Bugyi, familjstämning på lugn miljöLugn miljö och avkoppling i Forster Jakthotell i BugyiBilliga priser i Forster Jakthotell nära Budapest - billigt boende, reservera nu!Konferensrum och evenemangrum vid Budapest, Forster JakthotellSlotthotell och jakthotell - Forster Jakthotell i Bugyi, några minuter avstånd från BudapestTerrassen i Forster Jakthotell - bara 15 km från BudapestForster Jakthotell - för bröllop och evenemang

Hotel:
✔️ Forster Vadászkastély Bugyi ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.