✔️ Görgey Art Hotel Visegrád (Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád) ***

✔️ Görgey Art Hotel Visegrád (Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád) ***
✔️ Görgey Art Hotel Visegrád (Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád) ***

✔️ Görgey Art Hotel Visegrád (Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád)

H-2025 Visegrád, Fő út 9.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Görgey Art Hotel Visegrád - Var Hotell Wellness och Slotthotell Visegrád ***

 
Det 3-stjärniga hotellet Görgey Art Hotel Visegrád Wellness och Slotthotellet ligger i den historiska centren av Visegrad, i Donaukurvan, direkt vid Salamon torg. Förr hotellet var känt som jakthotellet av Artur Gorgey.
 
Görgey Art Hotel Visegrád Wellness Visegrád och Slotthotell tillhör 20 rum på hög kvalitetsnivå. Alla rum har badrum med dusch, telefon, TV och gratis WiFi är åtkomlig också. I en del av rummen det finns minibar också.
 
En stämningsful restaurant garanterar gastronomiska njuter tack för ungerska rätter och specialiteter. Restaurangen är länkat till en terrass och med det till gården och är ideal för 100 personer. Dessutom det också finns en källare för 50 personer till hotellet vilket är öppet hela året.
 
Wellness tjänster i hotellet: inomhusbassäng, utomhusbassäng, jacuzzi, infrabastu, Himalaya saltkabin, massage (mot vederlag).
Djuren är också välkomna.
Another Wellness and Thermal Hotel Visegrád
 
Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Var Wellness Hotel 3* i Visegrad för wellnesshelgBorg wellness och Slottshotell med fantastisk dubbelrum i Visegrad med panoram över DunaWellness Hotell i Visegrad på Slottshotell med rabaterad priserVár Hotell, wellness och Slottshotell med intresant restaurang i VisegradBillig hotellrum i Visegrad på Vár SlottshotellWellness Hotell Vár och Slotthotell med fantastisk jacuzzi utsikt över DunaVár Hotell Wellness och Slottshotell, hotellets jacuzzi i VisegradHotellets rum med panoram över Duna på Vár Wellness och Slotthotel för extrapris

Hotel:
✔️ Görgey Art Hotel Visegrád (Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád) ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.