✔️ City Home Hotel Budapest ****

✔️ City Home Hotel Budapest ****
✔️ City Home Hotel Budapest ****

✔️ City Home Hotel Budapest

1074 Budapest, Hársfa utca 51.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


City Hotell Budapest **** Apartment City Hotel Budapest

Det fyrstjärniga lägenhetshotellet City Hotel Budapest erbjuder services på 4-stjärnig nivå dock på 3-stjärnigt pris. Lägenhetshotellet ligger på en tyst gata mitt i innerstaden av Budapest nära handels- och affärsområdet.

City Hotel Budapest erbjuder 22 lägenheter på olika storlek på 4 våningar inte bara för affärsresenärer utan också för turister.

Varje lägenhet har badrum med dusch och wc, ett fullt utrustat kök, eget värme, telefon, tv med 30 kanaler och Internetanslutning.

I hotellets lobby hittar du det mysiga City Caféet som erbjuder olika sorters rostat bröd, kakor, kaffe, te och drycker. På caféet är gratis WLAN Internetanslutning tillgänglig. Öppet: 06.00-24.00.

City Hotel Budapest har ett mötesrum för högst 12 personer för mottaganden, mindre partyn eller affärsmöten. Vårt mötesrum är bra utrustade: det har telefon, Internetanslutning, flip chart, projektor, har en elegant atmosfär. Det är perfekt för att ta emot vänner, partners eller kunder.

Gästerna som kommer med bil får använda hotellets garage med 30 platser.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Mooi en goedkoop appartementen in het hart van Boedapest - City Hotel Boedapest in de buurt van de MargitbrugBadrum i City Hotell Budapest - billigt logi i Budapest centrumLobbyn av City Hotell Budapest - billiga appartement i centrumCafé i City Hotell Budapest nära centrumAppartement med modernt kök - City Hotell BudapestFyrstjärnigt hotell i Budapest centrum - gården av hotelletLedigt dubbelrum i City Hotell Budapest - Hotell i centrumDet bevakade djupgaraget av City Hotell BudapestRymliga och billiga rum i City Hotell Budapest City Apartment Hotel - lägenhet med kök i Budapest

Hotel:
✔️ City Home Hotel Budapest ****


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.